okt 202013
 

Træning Vinter 2013/2014

Hvis ikke andet fremgår af MCV´s kalender eller MCV´s facebook gruppe er mødestedet i skolegården på Vejle Midtbyskole, Damhaven 13 B, 7100 Vejle. ( Hed tidligere Damhavens Skole. )

Vi starter i uge 44. Se kalenderen her for yderligere informationer.

M.A.D. (Mountainbike After Dark.)

Onsdage kl. 18.00 med start ved Granhytten i Søndermarksskoven. Begynder: Damer & herrer.

HUSK godt med lys! Der køres som regel med kaptajn som vil lave guidet tur, alt efter vind & vejr. Dette kan både være mindre/større omgange, eller en lidt længere tur. ALLE niveauer af både damer & herrer kan være med på dette hold. Der køres ca. 1,5-2 timer.

 

M.A.D. (Mountainbike After Dark.)

Torsdage kl. 18.00 med start i skolegården ved Vejle Midtbyskole. Motion: Damer & herrer.

HUSK godt med lys! Der køres UDEN kaptajn, men der vil som regel være en lidt mere erfaren MCVér som vil lave en tur, alt efter vind & vejr. Dette kan både være mindre/større omgange, eller en lidt længere tur.  Både damer & herrer med lidt bedre form/teknik kan være med på dette hold. Der køres ca. 1,5-2 timer.

 

Lørdagstræning – damer.

Lørdage kl. 10.00 med start i skolegården ved Vejle Midtbyskole. Begynder/motion: Damer.

Der køres UDEN kaptajn, men der vil som regel være en lidt mere erfaren MCVér som vil lave en tur, alt efter vind & vejr. Dette kan både være mindre/større omgange, eller en lidt længere tur. ALLE niveauer af damer kan være med på dette hold. Der køres ca. 1,5-2 timer.

 

Lørdagstræning – herrer.

Lørdage kl. 10.00 med start i skolegården ved Vejle Midtbyskole. Begynder/motion: Herrer.

Der køres UDEN kaptajn, men der vil som regel være en lidt mere erfaren MCVér som vil lave en tur, alt efter vind & vejr. Dette kan både være mindre/større omgange, eller en lidt længere tur. ALLE niveauer af herrer kan være med på dette hold. Der køres ca. 1,5-2 timer.

 

Kidz med et ”fornuftigt” niveau er meget velkommen ifølge med voksen!

Vi ses til ”varm” vintertræning i MCV!

Motionsafdelingen.