aug 032014
 

Hej MCV
Vi har med kort varsel i Vejle Cykel Motion fået tilbudt et gratis indlæg på ca. 60 minutter af en ernæringsekspert, uddannet ved Umahro, som bl.a. også har givet input til Tinkoff-Saxos kokke.

I indbydes hermed til også at deltage – se nedenfor med hensyn til nærmere introduktion.

Det foregår i klubbens lokaler mandag den 18/8 kl. 19.00.

Håber I vil give en hurtig tilbagemelding om, hvor mange i ca. kommer.
Skriv til formand@mcv.dk
Med venlig hilsen
Vejle Cykel Motion
Peder Guldbrandt

følgende besked fra det tidligere medlem – Bo Dudek

Min kone, Linda, er jo uddannet under Umahro, der bl.a. arbejder for Tinkoff-Saxo, som ernæringskonsulent. Gennem denne uddannelse har hun tilegnet sig ret meget viden, hvoraf en stor del af denne er afprøvet på mig. Desuden har hun også vejledt Steffen Aabye (ham kender i vidst også), som er endt ud i, at hele hans familie har gennemgået ernæringsmæssige forandringer.

For at give folk noget de kan forstå, så plejer jeg (og Linda!) at forklare kort, at det er en stor misforståelse, at pasta FØR et cykelløb booster noget som helst. Når folk hører dette, så bliver de som regel nysgerrige, fordi pasta igennem alle år er kendt som mirakelmidlet på lige fod med EPO .

Anyway, vi vil gerne begynde at konvertere Linda’s viden til økonomi, så lige nu tilbyder hun GRATIS at afholde korte peptalks/oplæg til motionsklubber. Det handler om korte og hurtige forklaringer samt råd til, hvordan man enkelt kan gøre ting bedre forud for, under og efter træning/løb. Det handler IKKE om professionelle, men om hvordan ALLE kan få endnu mere ud af cykling.

mvh Bo Dudek

Da Linda Dudek bor i Bulgarien og kun er i DK i 3 uger, skal vi hurtigt ha’ geivet hende et svar, om der er nok interesse for dette foredrag, som vil vare en times tid.

Vh JO