okt 312017
 

Kære medlemmer af Mountainbike Club Vejle…

Så er det igen blevet tid til årets julefrokost i MCV!
julefrokost

Festlighederne finder sted d. 16. december 2017 kl. 18.00 i festlokalet på Valdemarsgade 16, 7100 Vejle.

Prisen for årets julefrokost er 200,- pr. person, som betales ved tilmelding på www.mcv.dk . Du skal bruge dit medlems nummer for at tilmelde dig. Hvis du har problemer med tilmeldingen/betaling med kort, kontakt venligst Claus Lundager på mail: kasserer@mcv.dk .

Til festen vil der være lidt godt til ganen, øl, vin og vand, festlige indslag, uddeling af ”the bone”, uddeling af prisen ”årets frivillig” – og som altid, den fedeste feststemning med dans og musik! Ønsker man skarpe drikkevarer (shots), bedes man selv medbringe dette.  Festen er kun for voksne medlemmer over 18 år.

Husk: medbring to gaver til pakkespil til en værdi af ca. 20,-.  

SU/tilmelding: senest 13/11-2014 kl. 23.00

MCV ser frem til et brag af en festlig afslutning på året 2017!

 

De bedste hilsner

Festudvalget – Mountainbike Club Vejle

Jakob, Rune, Eydna og Ditte