jan 022018
 

MCV tager d. 18/5 til 21/5 2018 afsted på klubtur til Braunlage i Harzen. Der er i alt reserveret 24 pladser på det skønne Relexa Hotel, som grænser op til Wurmberg Bikepark i Braunlage og ligger få 100 meters afstand fra centrum.

Prisen for turen er samlet på 2650 kr. Prisen inkluderer: 3 overnatninger på hotelværelse, 3 x aftensmad/morgenmads-buffet, Wifi i loungeområdet, pool, wellness-spa og sauna, opmaksinering af cykler i aflåst kælderrum og cykelvask.

Praktiske detaljer omkring klubturen:

Klubturen er for alle voksne medlemmer i klubben. Turen bygger på fællesskab og masser af mtb-oplevelser på forskellige niveauer. Der vil være ’’after-mtb’’ på hotellet og i baren til dem, der måtte være til det. Turene foregår uden guider, idet vores garvede medlemmer, gerne hjælper med, at finde en masse fede ture med højdemeter op/ned og singletracks. Hver dag mødes vi kl: 10.00-sharp og deler op i forskellige hold/niveauer. Vi hjælpes ad derude og tjekker, at alle kommer med hjem i god stand, lettere brugte…


….

…..