Om MCV

 

Mountainbike Club Vejle (MCV) en af danmarks største og ældste mountainbikeklubber. MCV har konstant mellem 100 – 150 medlemmer. Både eliteryttere, som tilhører danmarks- og verdenseliten, konkurrenceryttere i alle klasser, ungdomsryttere, drengeryttere og motionister. I MCV er der et rigtigt godt fællesskab på tværs af alle niveauer.
Vi træner sammen og afholder både sportslige og ikke sportslige arrangementer, f.eks.klubmesterskaberne, langture, træningslejr, orienteringsløb på mountainbike, klubaftner, foredrag, videoaftner og julefrokost.
Mountainbike Club Vejle har i området omkring Vejle nogle af de bedste træningsmuligheder i Danmark. Vi ligger lige midt i et af Danmarks mest enestående landskabsområder  – med 5 – 6 skove lige omkring Vejle by.

Mountainbike Club Vejle har klublokaler på Campus Vejle. Her holder vi klubaften første tirsdag i hver månde kl. 19.30. Læs mere om Campus Vejle her, og hvordan du finder frem til MCV´s Lokaler
Du er altid velkommen til at kikke forbi og få en snak med klubbens medlemmer – både ved klubaftner og til fællestræninger.

Med venlig hilsen – Mountainbike Club Vejle