MCV KIDZ Børne og Ungdom

Mountainbike Club Vejles børne- og ungdomsafdeling hedder MCV KIDZ. Her tilbyder MCV børne- og ungdomstræning, træningslejr m.m.

Kort beskrivelse af holdene:

miniKIDZ: 6-8 årige i følge med deres voksne. Her er leg og teknik i højsædet. Træner søndag.

KIDZ: 8-15 år for alle som har lyst til at køre Mountainbike og have det sjovt i skoven. Vi øver teknik og kører lidt længere ture. Dette er et godt sted at starte på sporten. Kammeratskabet vægtes højt. Træner torsdag og søndag.

Raketter: Et ekstra tilbud til KIDZ som har lyst til at deltage i en mere struktureret træning rettet mod konkurrence og evt. oprykning i JuniorElite. Der stilles ikke nogen krav, men der er forventning til modenhed og indstilling til træning. Deltagelse sker efter aftale med rytter, forældre og trænere. Træner tirsdag. 

JuniorElite: Klubbens skrappeste ungdomsryttere indgår i JuniorElite som rummer U15/U17. Her køres efter en struktureret træningsplan. I denne gruppe stilles der krav til den unge. Træner tirsdag, torsdag og søndag.

Tilmelding:

For tilmelding og spørgsmål vedrørende træning, kontakt Andreas Mühlemann (anuehlemann @ adware.dk).
For øvrige henvendelser vedrørende B&U, kontakt Kasper Holst Holle (formand@mcv.dk).

Udstyr:
Alle som deltager i MCV KIDZ træningen skal køre på en mountainbike, da træningen foregår i skovene omkring Vejle. Cyklen skal være i ordenlig stand, med bremser og gear der virker.
Alle der deltager i træningen skal køre med cykelhjelm og det er en god ide at medbringe en drikkedunk med vand.
Husk i den kolde tid, at en regnjakke og handsker er rigtige gode ting af have på fra start. Det er jo altid nemmere at smide noget end have glemt det.

Trænings Tider – Se kalender ”her” og hold dig opdateret på facebook

Børne- og ungdomsudvalg samt trænere:

Bestyrelsen (formand@mcv.dk)

Morten Christoffersen (ptcc.morten@gmail.com)