MCV Børn & Ungdom

I Mountainbike Club Vejle (MCV) favner vi både bredden og eliten. Det samme gør sig gældende for børne- og ungdomsafdelingen.

 

Mountainbike er noget vi kører sammen! Uanset niveau og ambitioner, så er fællesskabet omkring mountainbike i højsædet i Mountainbike Club Vejle.

 

Træningen foregår fortrinsvis i Nørreskoven og Sønderskoven i Vejle, men de omkringliggende spor tages også i brug i løbet af sæsonen. Der er stor fokus på den tekniske træning, da dette er et vigtigt fundament for at kunne begå sig sikkert på sporene.

 

Der kræves ingen erfaring med MTB inden man starter, men vi forventer at barnet er motiveret for træningen og har stiftet elementært bekendtskab med at cykle i skoven.

Der er p.t. åbent optag af nye medlemmer, men man bedes række ud til B&U trænerstaben direkte eller via Facebook gruppen (Mountainbike Club Vejle - B&U) inden man møder op til første træning.

 

Vi opfordrer til at man deltager i et par træninger forud for indmeldelse i Mountainbike Club Vejle.

 

Tidspunkt og sted for træninger fremgår her på siden, samt Holdsport (for medlemmer). For spørgsmål vedrørende træning og holdene, kontakt Michael Stahl. Information fremgår af træneroversigten.


Cykel, udstyr og påklædning:

Al træning i Mountainbike Club Vejle B&U foregår med cykelhjelm. Børnene skal have praktisk tøj på, der tåler vand og mudder og som svarer til vejret.

Da vi cykler mange sammen, er det også vigtigt, at udstyret er i orden, så vi ikke skal stå og vente på hinanden hvis cyklen ikke fungerer.

Børnene skal have en mountainbike. Der skal være håndbremser, gear og brede dæk med knopper på. Cyklen skal passe i størrelsen og i øvrigt være i orden, dvs. gear og bremser skal fungere, kæden smurt og børnene skal medbringe drikkedunk og eventuelt en ekstra slange, der passer i størrelsen.

Husk i den kolde tid, at en regnjakke og handsker er rigtige gode ting af have på fra start. Det er jo altid nemmere at smide noget end have glemt det.


Børne- og ungdomsudvalg:

Michael Stahl

Andreas Mühlemann

Nicolaj Nicolajsen 

Morten Christoffersen